Pinnacle Studio is een uitgebreid videomontagepakket dat zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderde gebruikers. Het biedt een breed scala aan functies, waaronder het bewerken van video’s, het toevoegen van effecten, kleurcorrectie, audiobewerking en meer. Pinnacle Studio heeft een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor nieuwkomers in videobewerking.

Wat betreft prijsstelling, Pinnacle Studio biedt verschillende versies, variërend van instapniveaus tot meer geavanceerde pakketten. De prijzen variëren afhankelijk van de versie en eventuele aanvullende functies die je wilt, maar beginnen meestal rond de € 59,99 voor de basisversie.

Wat betreft systeemeisen vereist Pinnacle Studio over het algemeen minimaal een 64-bit Windows 8/10-besturingssysteem, 4 GB RAM (8 GB aanbevolen), en 8 GB vrije schijfruimte voor de installatie. Het programma is compatibel met moderne hardware en biedt een uitgebreide set tools voor videobewerking en creatieve mogelijkheden.

Color Grading met de selectieve vectorscope

Het gebruik van de Vectorscope in Pinnacle

Dynamische videomaskers in Pinnacle Studio 24

Dynamisch masker toevoegen in Pinnacle Studio 24
Scroll naar boven